Gratis forsendelse på ordrer over 500 kr!

Welcome Rawfood - Protein og andet koststilskud af bedste kvalitet

Amanda Poulsen

Amanda Poulsen

Mit navn er Amanda Poulsen jeg er 25 år. Jeg har været en del af det danske landshold i olympisk vægtløftning siden 2016. Jeg er flere gange dansk mester i olympisk vægtløftning. Til dagligt arbejder jeg som lærer og crossfitinstruktør.

Derudover passer jeg min daglige træning der ofte løber op imellem 3-5 timer. I marts 2018 deltog jeg i EM, hvilket var en fantastisk oplevelse. Drømmen for 2018 er derfor, at kvalificere mig samt deltage ved Verdensmesterskaberne i vægtløftning. Min plan er, at arbejde hårdt, og dedikere min tid for at nå mit mål. Derfor er jeg også evigt taknemmelig for den hjælp, støtte og vejledning som Third Wave Nutrition yder. Deres produkter er de bedste jeg har prøvet, og som topatlet er det absolut vigtigt at få de nødvendige tilskud. Derudover er deres bagvedlæggende viden enorm, og de yder altid vejledning i forhold til de behov jeg måtte have.

Vægtløftning er ikke en Team-Danmark støttet sport. Dette betyder at alle udgifter betales af atleten selv. At Third Wave Nutrition vil støtte min vægtløftning, betyder derfor voldsomt meget for mig, da de er med til at realisere mine drømme. Deres produkter har derfor også mine varmeste anbefalinger.

Få særlige tilbud direkte i din Indbakke!

Sale

Unavailable

Sold Out