Gratis forsendelse på ordrer over 400 kr!

Welcome Rawfood - Protein og andet koststilskud af bedste kvalitet

Christina Wrem Carlsen

Christina Wrem Carlsen - Ejer af Enhammar Fitness

Jeg har selv trænet i mange år og har prøvet en del forskellige proteinpulvere og kosttilskud for at støtte min aktive livsstil. Da jeg besluttede mig for at ændre karriere og uddannede mig selv inden for sundhed, ernæring & fitness, blev jeg chokeret, da jeg indså at fleste produkter på markedet er meget misvisende omkring både indhold og kvalitet.


Jeg begyndte at være mere kritisk over for de kosttilskudsmærker og -produkter jeg valgte selv at bruge og ligeledes anbefalede til mine kunder.


Derfor var jeg også meget begejstret, da jeg ENDELIG opdagede Third Wave Nutrition og den fantastiske Plantforce produktserie. Jeg er taknemmelig for at have fundet et firma, hvis værdier matcher mine egne, og som producerer deres egne produkter med strenge, kontrollerede protokoller.


Rent plantebaseret protein kombineret med et hurtigtvirkende og stærkt absorberbart ionisk magnesiumcitratpulver, er den perfekte kombination af kosttilskud til en aktiv livsstil. Plantforce er ikke kun den reneste produktserie, jeg har fundet på markedet, men de smager også godt & virker - bonus!
Jeg anbefaler stærkt Plantforce produkterne fra Third Wave Nutrition. Det er et firma hvis værdi og kvalitet man virkelig kan stå inde for og bruge med god samvittighed. Jeg kunne ikke være mere stolt over at repræsentere dem og sprede viden omkring dem videre til andre.

Se mere mere på Instagram @enhammarfitness

Få særlige tilbud direkte i din Indbakke!

Sale

Unavailable

Sold Out