Gratis forsendelse på ordrer over 500 kr!

Welcome Rawfood - Protein og andet koststilskud af bedste kvalitet

Philip & Stefan Due Schmidt

Philip & Stefan Due Schmidt

For os som elite Speed Skatere, gælder det om at have både styrke og udholdenhed. Vi træner over 20 timer om ugen, med alt fra eksplosive styrke træninger til lange 5 timers cykel træninger. Genopbygning af muskelfibre og restitution mellem passene er derfor altafgørende for os!

Indtag af plantforce synergy proteinpulver lige efter styrke-træningerne, har givet os forbedringer i styrke-rummet, såvel som hurtighed ude på skøjterne. Det hjælper os yderligere med at restituere efter hårde skøjte eller cykeltræninger. Chokolade-smagen er vores personlige favoritter med dens naturlige smag af kakao-/chokolade uden en syntetisk sødhed som mange andre protein-pulver produkter. Det er essentielt for os at vide at det vi indtager, ikke er fyldt med skadelige stoffer og at Third Wave Nutrition’s produkter er testet grundigt efter højeste standard.

Magnesium pulveret har hjulpet os begge af med vores kramper, som har været en tilbagevendende problem for os. Til de lange cykelture tilsætter vi også magnesiumet i vores drikkedunk for at få mest muligt ud af træningen.

Third Wave Nutrition's produkter hjælper os med at forbedre vores træning, såvel som vores præstation til konkurrencer (DM, EM, VM og OL)

Få særlige tilbud direkte i din Indbakke!

Sale

Unavailable

Sold Out